Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri ve öğretim görevlileri 2025-2026 Güz Dönemi Kapanış yemeğinde, erken Cumhuriyet Dönemini yansıtan menüyle farkını ortaya koydu. Prof. Dr. Mehmet Haberal da etkinliğe katıldı. Öğrencilere önemli mesajlar verirken, Başkent Üniversitesi'nin ayrıcalıklarını vurguladı. "Başkent Üniversitesi ülkemiz için, ülkemize hizmet için var" dedi...

Özenle hazırlanmış, birbirinden leziz yemekler...

Şık masa düzeni...

Görsel şölen yaratan ahenkli sunum...

Başkent Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı öğrencileri; 2025-2026 Güz Dönemi Kapanış yemeğinde, TGA Ankyra Uygulama Restoranında, Prof. Dr. Mehmet Haberal, Rektör Prof. Dr. Hakan Özkardeş ve yöneticileri ağırladı...

Yiyecek- içecek üretimi ve servisi dersinin ana konusu; Erken Cumhuriyet Dönemi Mutfak Kültürüydü...

Menü hakkında bilgilendirmeyi dersin sorumlu öğretim elemanı Arda Er yaptı.

Ve öğrenciler, sırasıyla hazırladıkları menüyü servis etti.

Prof. Dr. Haberal, öğrencileri ve öğretim görevlilerini tebrik etti. Önemli mesajlar verdi.

Başkent Üniversitesi Gastronomi öğrencileri gastronomide de başarısını kanıtladı.

Erken Cumhuriyet dönemi menüsü, Haberal ve akademisyenlerden tam puan aldı...

Kaynak: Haber Merkezi